Hét mag weer! Een beurs bezoeken zoals in het pre-corona tijdperk ook kon. Inderdaad gewoon een dagje uit zonder 1,5 meter maatregel, zonder mondkapje, zelfs geen QR-code nodig of registratie of wat dan ook. De gangpaden zijn opzettelijk breed gehouden zodat u niet het gevoel krijgt bovenop uw medebezoekers te lopen!

Eindelijk het is zover! Op 23 & 24 oktober vind er er weer een duivenbeurs plaats in Expo Houten. Na anderhalf jaar van beperkende maatregelen en met ups en downs omtrent het Corona virus is de anderhalve meter maatregel eraf en mag er weer veel meer. Nu het seizoen op zijn eind is komen de najaars- en winteractiviteiten weer in beeld, daarmee ook het organiseren van duivensportbeurzen.

Tot onze spijt moeten wij helaas aan alle exposanten en trouwe bezoekers mededelen dat de hoop op een Voorjaarsbeurs in het eerste weekend van maart dit jaar vervlogen is. Helaas kan de Voorjaarsbeurs onder de huidige beperkende maatregelen vanwege de Corona niet plaats vinden.

 

Voorjaarsbeurs Expo Houten viert haar 25 jarig bestaan

 

Verleden jaar al heeft de organisatie van het inmiddels wereldwijd bekende evenement laten weten in 2020 drie dagen open te zijn. Het startschot van het nieuwe duivensport seizoen begint dit jaar in ieder geval eenmalig op vrijdag 28 februari.

 

Weer een volle bak bij de Voorjaarsbeurs in Expo Houten!