Overslaan en naar de inhoud gaan

promotiestukje voor de Nederlandse duivenbladen

maandag, 10 februari, 2020 - 15:56

Weer een volle bak bij de Voorjaarsbeurs in Expo Houten!

Met de laatste renovatie van het Expo Houten complex hebben nu ook de lobby en het grote restaurant een facelift gekregen. Daarmee is het voor de bezoeker makkelijker gemaakt om het complex binnen te gaan. Voor de bezoeker belooft het sowieso een waar spektakel te worden, want met nog twee weken te gaan zijn de hallen 2 en 3 zo goed als volgeboekt en is de organisatie bezig de laatste plaatsen te verhuren aan exposanten in hal 1. Met ruim 250 exposanten wordt in Houten voor alweer de 25e keer het startschot voor het nieuwe seizoen ingeluid. Op facebook begint het evenement in ieder geval goed te leven (zoekterm: “Voorjaarsbeurs Houten”) en ook aan de e-mails merken wij een grote internationale belangstelling. Vanuit Azië, Zuid-Amerika en zelfs vanuit Australië komen er bezoekers naar Houten ingevlogen…

25e lustrum feest op vrijdag 28 februari
De Voorjaarsbeurs is eenmalig open op vrijdag de 28e vanaf 16.00 uur. Op deze vrijdagmiddag en avond is er tijd voor een klein feestje en trakteren de exposanten en de organisatie de bezoeker op een hapje en sapje. Zo dragen de firma’s Beyers Granen, Herbots, HP Pigeons, Jaap Koehoorn products, Vanrobaeys duivenvoeders, Belgavet, GPS met Spoor der Kampioenen hun steentje bij in de vorm van een gratis biertje centraal in hal 1 vanaf circa 17.30 uur tot sluiting. Van 17.30 tot 18.00 uur zullen er centraal in hal 1 exposanten die 25 jaar aan het evenement deelnemen in het zonnetje gezet worden.

Natuurlijk is er nog veel meer te doen en kan men ook op de zaterdag en zondag bij de diverse stands een kop koffie, frisdrank of biertje krijgen maar dan moet men wel even de diverse stands binnenlopen. Verder zullen er speciaal voor dit 25 jarige lustrum speciale beursaanbiedingen gedaan worden door het bedrijfsleven. Zaterdag zal dé drukke dag worden, dat is al jaren zo. Dus op vrijdagmiddag en de zondag kunt u makkelijk parkeren rondom de hallen en de exposanten hebben ruim de tijd om uw vragen te beantwoorden. Met een bezoekduur van drie à vier uur kunt u het evenement ruimschoots bezien en voorspellen wij u een relaxed bezoek!

De entreeprijs is € 12,50 per persoon, een weekend kaartje voor 3 dagen kost € 20,--. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree en parkeren nabij de hallen is gratis.
Deze 25e editie wordt gehouden op:
Vrijdag 28 februari van ca. 16.00 – 20.00 uur.
Zaterdag 29 februari van 9.00 – 17.00 uur. Zondag 1 maart 9.00 – 14.00 uur.

Nog geen facebook vriend? Meldt u zich dan snel aan! (“Voorjaarsbeurs Houten”)
Potentiële bezoekers die vragen hebben kunnen contact opnemen met:
Pieter Kos: +31-650.280.525 (GSM-nr) of per e-mail. Het email adres is: info@proffsport.nl

Noteer in ieder geval de datum alvast in uw agenda!

Nieuws

Het startschot van het nieuwe vliegseizoen wordt al jaren lang in Expo Houten gevierd en daar wil iedere liefhebber graag bijzijn. Met vele duizenden komen de bezoekers dan ook uit heel Europa naar Expo Houten afgezakt.

Precies twee jaar nadat de Corona pandemie zijn intrede deed en wij onze levensstijl en gewoontes hebben moeten aanpassen om onze naasten en dierbaren te beschermen mag er gelukkig weer veel meer. Laten we hopen dat we deze nare periode voorgoed achter ons kunnen laten. Een beurs bezoeken zonder enige beperkingen, hoe raar klinkt dat? Maar het is toch écht zo!

De inschrijvingen voor de Voorjaarsbeurs verlopen meer dan voorspoedig! Inmiddels is de teller de 150 al ruim gepasseerd. Met de Corona verruimingen in aantocht die vanaf 25 februari ingaan heeft het Nederlandse Ministerie van Volksgezondheid bepaald dat doorstroomlocaties als beurzen en congressen niet onder de evenementen regeling vallen.

Al weer twee jaar geleden vierde wij ons 25 jarige lustrum feest. Door alle beperkingen vanwege Covid was er in 2021 geen Voorjaarsbeurs. Maar met de huidige versoepelingen die verleden week zijn aangekondigd door de Nederlandse premier mogen er weer beurzen georganiseerd worden, ook in Expo Houten!

Hét mag weer! Een beurs bezoeken zoals in het pre-corona tijdperk ook kon. Inderdaad gewoon een dagje uit zonder 1,5 meter maatregel, zonder mondkapje, zelfs geen QR-code nodig of registratie of wat dan ook. De gangpaden zijn opzettelijk breed gehouden zodat u niet het gevoel krijgt bovenop uw medebezoekers te lopen!