De inschrijvingen voor de Voorjaarsbeurs verlopen meer dan voorspoedig! Inmiddels is de teller de 150 al ruim gepasseerd. Met de Corona verruimingen in aantocht die vanaf 25 februari ingaan heeft het Nederlandse Ministerie van Volksgezondheid bepaald dat doorstroomlocaties als beurzen en congressen niet onder de evenementen regeling vallen. Dit houdt in dat de Voorjaarsbeurs ook weer meer bezoekers mag toelaten, eigenlijk zoals normaal. De randvoorwaarden zoals het verplicht dragen van mondmaskers en het tonen van QR codes komen ook te vervallen. Na precies twee jaar dus weer een normale Voorjaarsbeurs zoals voor het Corona tijdperk!

De belangstelling vanuit het bedrijfsleven om weer te mogen exposeren is onverminderd groot. De marktleiders in voeding en voedingssupplementen zijn sowieso allen aanwezig. De meeste Nederlandse dierenartsen zijn ook van de partij net als de vele organisatoren van eenhoksvluchten die vanuit heel Europa naar Houten komen om duiven op te halen voor hun races.

Meer informatie zoals een plattegrond en deelnemerslijst plaatsen wij in het laatste weekend van februari op de website.

Noteer in ieder geval de datum alvast in uw agenda!

Proffsport nieuwsbrief