Al weer twee jaar geleden vierde wij ons 25 jarige lustrum feest. Door alle beperkingen vanwege Covid was er in 2021 geen Voorjaarsbeurs. Maar met de huidige versoepelingen die verleden week zijn aangekondigd door de Nederlandse premier mogen er weer beurzen georganiseerd worden, ook in Expo Houten!

Verleden week is er achter de schermen volop gas gegeven om er alsnog een mooi evenement van te maken. Met toezeggingen van grote stands van het bedrijfsleven denken wij circa 100 à 150 exposanten te kunnen verwelkomen! In de huidige plattegronden houden wij al rekening met extra brede gangpaden en zeer grote terrassen zodat bezoekers niet het gevoel krijgen bovenop elkaar te lopen. Met een aantal fraaie blikvangers van exposanten is een bezoek aan deze beurs zeker weer de moeite waard. Ook de inschrijvingen van stands die jonge duiven verkopen komen vlot binnen. Veel van de vaste exposanten hebben immers een vaste koppeldatum rond nieuwjaarsdag en door het zachte winterweer zijn de duiven vlot op eieren gekomen.

Net als bij een bezoek aan een groot restaurant is het de bezoekers verplicht bij binnenkomst een QRcode te tonen en een mondkapje te dragen. Daarnaast wordt gevraagd de 1,5 meter in acht te nemen. Meer informatie zoals de Covid beperkingen die tot op het laatst versoepeld kunnen worden kunt u vinden op onder het kopje huisregels.

 

Openingstijden en entree:

Zaterdag 5 maart van 9.00 – 17.00 uur.

Zondag 6 maart 9.00 – 14.00 uur.

Entree € 12,50 per persoon, kinderen t/m 12 jaar gratis.

 

Noteer in ieder geval de datum alvast in uw agenda!

Proffsport nieuwsbrief